Luxe Arrangement

on

Overnachtingen zijn vanaf maart 2022 beschikbaar !

Overnachten Bij de Rode Beuken is niet zo maar een overnachting.

Onze verbouwde kapschuur is eigenlijk een compleet huis met een walnoten boomgaard en een elementen tuin. En op de grote overdekte porch kun je heerlijk zitten met uitzicht op de walnoten bomen. Of aangrenzend aan de slaapkamer met uitzicht op de elementen tuin.

Binnen vind je comfortable stoelen, een zeer comfortabele bank, een robuuste, houten tafel met stoelen. Wifi is uiteraard aanwezig. Televisie is aanwezig en kan op verzoek in de woonkamer of in de slaapkamer geplaatst worden of weggelaten worden als je geen televisie wil.

Verder staat er een koffiemachine waar je oa Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, Chocolade en uiteraard gewone koffie kan krijgen.

Waterkoker met verschillende soorten thee is aanwezig maar ook de steeds bekend wordende No Coffee.

Er is 1 aparte slaapkamer en-suite met een sfeervol comfortabel groot bed (1.80 bij 2.00m). In een kleine zijkamer die verbonden is met de slaapkamer staat ook een comfortabel stapelbed (voor volwassenen).

De en-suite badkamer aangrenzend aan de slaapkamer heeft een douche/regendouche en een mooie betonnen wastafel. Het toilet is apart van de badkamer.

Slaap je liever in onze Houten Cabin dan kan dat ook. Daar staat een groot Bamboo bed met elektrisch verstelbare matrassen. Sanitair is buiten de Cabin op een paar meter lopen van de Cabin. Verder heeft de Cabin een koffiezetapparaat, een kleine waskom en een kleine koelkast. De Cabin wordt verwarmd(als het nodig is) met een pallet kachel.  Extra pallets zijn €5,- per emmer (oude kolenkit).

Wij verzorgen alle (geboekte) maaltijden (ontbijt, lunch en diner) om je op die manier totaal te ont-zorgen zodat je optimaal kan genieten van je vrije tijd.

En mocht je je vervelen of nog meer verzorgd willen worden dan hebben we verschillende extra’s die je bij kan boeken 😉

We verzorgen nl ook Klankbelevingen (met klankschalen, drums en meer instrumenten) om nog dieper te ontspannen of te mediteren.

En culinair gezien gaan we ons best doen om je te verrassen en te verwennen op basis van de door jou aangegeven dieetwensen.

Hoe nu verder….

Op basis van het door jou ingevulde reservering aanvraag formulier stellen we een offerte op maat op en overleggen de opties zodat jouw verblijf volledig aangepast is op jouw wensen. Het insturen van het formulier is nog geen definitieve reservering. De reservering wordt pas na jouw akkoord op de door ons verstuurde offerte definitief gemaakt.

Kortom kijk nog even rond op de website en kies 1 of meer van onze “Extra’s

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.