Glamping Style overnachten

Luxe of Glamping Overnachten

Bij de Rode Beuken heeft in totaal 10 à 12 slaapplekken.

In onze verbouwde kapschuur vind je een ruim 2 persoons bed (1.80m bij 2.00m) met een badkamer en-suite met douche en wastafel. Je hebt uitzicht op de elementen tuin en openslaande deuren. Op de kleine porch staat een comfortabele lounge set waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje en het uitzicht. In een kleinere kamer staat een stevig en comfortable stapelbed (80cm bij 2.00m) voor eventuele extra personen (max 2). Totale oppervlakte is ongeveer 28m2.

Buiten in onze elementen tuin staan 2 verbouwde goed geïsoleerde keten. Sanitaire voorzieningen (douche en wc) bevinden zich op 10m lopen van de keten en zijn voorzien van infrarood spiegels (lekker warm).

In de elementen tuin staan 2 houten Cabins. De rechter is ingericht als 2 persoons slaap vertrek en de linker is een Zen & Relax ruimte. We verhuren de rechter Cabin als slaapvertrek en de linker is toegankelijk voor iedereen die op dat moment bij ons verblijft. Wil je beide Cabins voor jezelf reserveren laat het ons dat dan even weten via het aanvraagformulier dan maken we een aanbieding op maat voor je.

Onze Cosy 2 persoons Bed Stay gebouwd in een oude schaftkeet heeft een gezellig 2-persoonsbed (1.60m bij 2.00m) met 2 stoelen en een opklaptafel. Voor de Bed Stay is er een zitje met comfortabele stoelen met uitzicht op de weilanden en de elementen tuin.

De 4-persoons Nachtwagen heeft 2 stevige en zeer comfortabele stapelbedden voor 4 personen (80cm bij 2.00m). Elk bed heeft een eigen dimbaar bedlampje en een gordijn voor wat privacy. Voor de Nachtwagen is er een zitje met comfortabele stoelen met uitzicht op de weilanden en de elementen tuin.

Sanitaire voorzieningen (wc en douche) zijn op 5 à 10m van de slaapplaatsen.

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in de woonkamer van het bijgebouw (of buiten). Je kan daar rustig ontbijten of jouw ontbijt lekker mee naar buiten nemen als het mooi weer is.

Koffie, thee en fris zijn de hele dag door beschikbaar. Wil je onbeperkt gebruik maken van deze drankjes dan kun je een dranken pakket boeken. Kosten €15,- pp per dag.

Wil je met een groep komen neem dan even contact met ons op.

Prijzen

(*) alle genoemde prijzen zijn incl btw en toeristenbelasting

(**) tarieven voor retraites wijken af van onderstaande tarieven neem hier voor contact met ons op

Luxe slaapkamer en-suite in het bijgebouw voor 2 personen  €180,- per nacht incl ontbijt (min 2 nachten)

Extra personen (max 2) is mogelijk met bijbetaling van €50,- pp (slaapplek is dan een comfortabel stapelbed (80cm bij 2.00)

Houten Cabin voor 2 personen €160,- per nacht incl ontbijt

Cosy Bed Stay voor 2 personen € 135,- per nacht incl ontbijt

Bed Stay voor 4 personen € 180,- per nacht incl ontbijt

Lunch, diner en andere activiteiten zijn bij te boeken.

Prijzen

Extra Ontbijt vanaf €15,- pp

Lunch vanaf €20,- pp

Diner vanaf €35,- pp

Pizza workshop vanaf €75,- pp (ook te boeken als diner)

Outdoor Cooking Experience vanaf €125,- pp (ook te boeken als diner)

Klankbeleving €45,- pp

Touren met een 2CV vanaf €135,-