Glamping Style overnachten

Glamping Style Overnachten

Bij de Rode Beuken heeft vanaf 1 mei 2024 in totaal 8 slaapplekken. 1e ruimte zijn 3 gedeelde slaapplekken, de 2e ruimte heeft ook 3 gedeelde slaapplekken, de 3e ruimte heeft 2 gedeelde slaapplekken en de 4e ruimte heeft 4 gedeelde slaapplekken.

In onze Lodge vind je 2 losse 1 persoonsbedden (80×200) die met een badkamer en-suite met douche en wastafel. Je hebt uitzicht op de elementen tuin en openslaande deuren. Op de kleine porch staat een comfortabele lounge set waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje en het uitzicht. In een kleinere kamer staat een stevig en comfortabel stapelbed (80cm bij 2.00m) voor eventuele extra personen (max 2). Totale oppervlakte is ongeveer 28m2.

Buiten in onze elementen tuin staan 2  goed geïsoleerde gerenoveerde keten. Sanitaire voorzieningen (douche en wc) bevinden zich op 10m lopen van de keten en zijn voorzien van infrarood spiegels (lekker warm). Beide keten (de Cosy Keet max 2 personen en de Nachtwagen(max 4 personen) kijken uit op de Elemententuin

In de elementen tuin staan 2 houten Cabins. De rechter is ingericht als 2 a 3 persoons slaap vertrek en de linker is een Ceremoniele ruimte. We verhuren de rechter Cabin als slaapvertrek en de linker is toegankelijk voor iedereen die op dat moment bij ons verblijft. Wil je beide Cabins voor jezelf reserveren laat het ons dat dan even weten via het aanvraagformulier dan maken we een aanbieding op maat voor je.

Onze Cosy Keet voor max 2 personen  gebouwd is een oude schaftkeet die we volledig gerenoveerd hebben en heeft 2 gezellig 1-persoonsbedden (80×2.00) door ook tegen elkaar aan gezet kunnen worden met 2 kasten en er is buiten een zitje met comfortabele stoelen met uitzicht op de weilanden en de elementen tuin. Het Sanitair bevind zich buiten de Cosy Keet op 10 passen lopen.

De 4-persoons Nachtwagen heeft 2 stevige en zeer comfortabele stapelbedden voor 4 personen (80cm bij 2.00m). Elk bed heeft een eigen dimbaar bedlampje en een gordijn voor wat privacy. Voor de Nachtwagen is er een zitje met comfortabele stoelen met uitzicht op de weilanden en de elementen tuin. Het Sanitair bevind zich buiten de Nachtwagen op 10 passen lopen.

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in de woonkamer van het bijgebouw of buiten op de overdekte porches. Je kan daar rustig ontbijten of jouw ontbijt lekker mee naar buiten nemen als het mooi weer is.

En tenslotte hebben we onze Oldtimer Caravans ! (deze gaan einde 2024 verdwijnen).

We hebben 3  Belgische Constructam Caravans uit 1972 beschikbaar. Per Caravan kan je alleen of met 2 personen heerlijk overnachten. Uiteraard hebben we in de caravan een krachtige caravan kachel staan als de temperatuur buiten aan het dalen is. Het bed is 1.40m bij 2.00m en beide caravans hebben een zitje. Sanitair bevind zich buiten de caravan op 5 meter lopen.

En als 4e Oldtimer hebben we een originele Falter FaWoBoo Klap Caravan staan. Dit is een heerlijke en knusse “bedstee”. Comfortabel voor 1 persoon maar je kan er ook heel knus met z’n tweetjes slapen 😉 Sanitair bevind zich buiten de caravan op 5 meter lopen. Deze is alleen in de zomermaanden beschikbaar !

Koffie, thee en fris zijn de hele dag door beschikbaar. Wil je onbeperkt gebruik maken van deze drankjes dan kun je een dranken pakket boeken. Kosten €15,- pp per dag.

Wil je met een groep komen neem dan even contact met ons op.

Prijzen

(*) alle genoemde prijzen zijn incl btw en toeristenbelasting minimum aantal nachten is 2

(**) tarieven voor Retraites & Thema Weekenden & Masterclasses en Workshops wijken af van onderstaande tarieven neem hier voor contact met ons op.

Luxe Lodge en-suite in het bijgebouw voor 2 personen 2 nachten €240,- incl ontbijt (min 2 nachten)

Extra personen (max 2) is mogelijk met bijbetaling van €50,- pp (slaapplek is dan een comfortabel stapelbed (80cm bij 2.00)

Houten Cabin voor 2 a 3  personen 2 nachten €200,- incl ontbijt

Cosy Keet voor 2 personen 2 nachten € 200,-  incl ontbijt

Nachtwagen voor 4 personen 2 nachten € 200,- incl ontbijt

Oltimer Caravan -Constructam- voor 1 of 2 personen 2 nachten €200,- incl ontbijt

Oldtimer -Falter Klap- Caravan voor 1 persoon 2 nachten €180,- incl ontbijt

Lunch, diner en andere activiteiten zijn bij te boeken.

Prijzen

Extra Ontbijt vanaf €15,- pp

Lunch vanaf €20,- pp

Diner vanaf €35,- pp

Pizza workshop vanaf €75,- pp (ook te boeken als diner)

Outdoor Cooking Experience vanaf €135,- pp (ook te boeken als diner)

Klankbeleving €45,- pp

Cacao Ceremonie €125,- per persoon (duur 4 tot 6 uur inclusief begeleiding)

Touren met een 2CV vanaf €135,-

Offerte aanvragen
(*)geef hier de datum van de dag dat je wil komen
(*) ontbijt, koffie & thee is inbegrepen bij de overnachting
(*) de opties die je aanvinkt nemen we mee in de offerte op basis van het aantal personen
(*) de opties die je aanvinkt nemen we mee in de offerte
(*) hier kun je bv jullie dieet wensen opgeven of aanvullende informatie die nodig is om een juiste offerte voor je te maken