Luxe & Rustige werkplek

Voor het schrijven van een boek, een dissertatie of een proefschrift maar ook voor andere activiteiten waarbij je rust en ruimte kunt gebruiken.

Wij bieden onze luxe verbouwde kapschuur aan aan mensen die een paar dagen de tijd nodig hebben om voor hun werk of hun creatie proces in alle rust te kunnen werken en creëren.

Wij verzorgen in afstemming met jou de lunch en het diner (en snacks) en zorgen we ervoor dat je in huis hebt wat je zelf graag als ontbijt neemt. Op deze manier hoef je nergens anders over na te denken dan waar je je op wilt focussen.

In de ruimte heb je de beschikking over 2 grote tafels, verschillende comfortable stoelen en bank, buiten porch aan 2 kanten, flip over, slaapkamer met een 2 persoons bed, en-suite badkamer en uitzicht op onze elementen tuin en de notenboomgaard. Er is ook wifi aanwezig. En wandelen op het terrein en daarbuiten is uiteraard ook mogelijk !

Prijs per dag inclusief  overnachting lunch en diner en onbeperkt koffie en thee is €300,- (excl btw voor zakelijke klanten). Andere drankjes zijn aanwezig en worden op basis van consumptie aan het einde van jouw verblijf verrekend.