Outdoor Cooking Experience

on

Hout – Vuur – Stenen

3 natuurlijke materialen waarmee je een (h)eerlijk maaltijd kan bereiden.

Outdoor Cooking is een echte beleving. Je ben voornamelijk buiten bezig met het maken van vuur, het voorbereiden van de ingrediënten en het bereiden van de gerechten. Met een aantal recepten bereiden we samen een complete maaltijd op en met vuur.

Je leert hoe je op verschillende soorten warmte bronnen (allen gestookt op hout) verschillende soorten gerechten klaar kan maken. Verschillende ingrediënten reageren verschillend op open vuur en wij laten je zien welke combinaties het beste werken.

Voor deze experience gebruiken we zo veel mogelijk streek producten en vlees en vis waarvan we de herkomst kunnen herleiden. Kruiden en groenten komen zo veel mogelijk uit eigen tuin.

Je kunt deze experience bij jouw overnachting boeken. Je kan ervoor kiezen om zelf mee te koken of om er voornamelijk gezellig bij te zijn en alles daarna op te eten 😉

(*)hou er rekening mee dat je ongeveer een halve dag bezig bent met het outdoor koken. En voor de kenners onder ons, dit is geen bushcraft workshop maar een culinaire workshop het gaat hier dus echt om het koken en niet zo zeer om overlevingstechnieken.

Voor prijzen zie Tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *