Luxe Arrangement

Overnachten Bij de Rode Beuken is niet zo maar een overnachting.

Onze verbouwde kapschuur is eigenlijk een compleet huis met een walnoten boomgaard en een elementen tuin. En op de grote overdekte porch kun je heerlijk zitten met uitzicht op de walnoten bomen.

Binnen vind je comfortable stoelen, een bank, een robuuste, houten tafel met stoelen en een grote televisie. Wifi is uiteraard aanwezig. Verder staat er een koffiemachine waar je oa Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, Chocolade en uiteraard gewone koffie kan krijgen.

Waterkoker met verschillende soorten thee is aanwezig maar ook de steeds bekend wordende No Coffee.

Er is 1 aparte slaapkamer en-suite met 2 losse bedden die als een 2-persoonsbed (1.60m bij 2.00m) opgedekt is maar die we ook als 2 losse bedden neer kunnen zetten. In een kleine zijkamer die verbonden is met de slaapkamer staat ook een comfortabel stapelbed (voor volwassenen).

De en-suite badkamer aangrenzend aan de slaapkamer heeft een douche/regendouche en een mooie betonnen wastafel. Het toilet is apart van de badkamer.

Wij verzorgen alle (geboekte) maaltijden (ontbijt, lunch en diner) om je op die manier totaal te ont-zorgen zodat je optimaal kan genieten van je vrije tijd.

En mocht je je vervelen of nog meer verzorgd willen worden dan hebben we verschillende extra’s die je bij kan boeken 😉

Zo kun je bv een heerlijk Hot Stone massage of een Aroma massage reserveren om je hoofd even helemaal leeg te maken.

Maar we verzorgen ook Klankbelevingen (met klankschalen, drums en meer instrumenten) om nog dieper te ontspannen of te mediteren.

En culinair gezien gaan we ons best doen om je te verrassen en te verwennen op basis van de door jou aangegeven dieetwensen.

Hoe nu verder….

Op basis van het door jou ingevulde reservering aanvraag formulier stellen we een offerte op maat op en overleggen de opties zodat jouw verblijf volledig aangepast is op jouw wensen. Het insturen van het formulier is nog geen definitieve reservering. De reservering wordt pas na jouw akkoord op de door ons verstuurde offerte definitief gemaakt.

Kortom kijk nog even rond op de website en kies 1 of meer van onze “Extra’s