Quest voor Jezelf

Jaren geleden was ik de weg kwijt in mijn eigen leven. Er speelde van alles op meerdere vlakken en de chaos in mijn hoofd en mijn hart begon de overhand te krijgen. En op het moment dat ik het echt allemaal niet meer begreep kreeg ik een ingeving en begon te zoeken op het internet en vond ineens een pagina waar een Quest werd aangeboden. Ik had zelf nog nooit van te term gehoord, ik wist dat het “zoektocht” betekende maar daar hield het ook mee op.

Maar deze Quest zag er erg interessant uit en ik besloot om me op te geven. Een paar dagen op stap met 2 sjamanen in Glastonbury Engeland. Wat een beleving !

Wat zo fijn was aan deze dagen was dat er wel een soort van programma was, we gingen naar verschillende plekken, kregen wat uitleg en op een aantal plekken wat vragen mee om voor jezelf te beantwoorden en de 2 begeleiders waren er als je ze nodig had.

Een “wandeling van een paar dagen met jezelf” waar je alle ruimte kreeg voor jezelf.

Nu jaren verder kijk ik nog steeds met veel plezier en warmte terug op die paar dagen en alles wat het me gebracht heeft. Nu ik zelf al een tijdje (weer) in de Achterhoek woon en nog meer stappen heb gezet in mijn “wandeling” is het tijd om deze beleving op mijn manier ook aan anderen door te geven hier in de Achterhoek.

Op ons eigen terrein Bij de Rode Beuken hebben we verschillende plekken binnen en buiten gecreëerd met allemaal verschillende soorten energieën die hier al aanwezig waren en die we meer ruimte hebben gegeven.

Je kan tijdens jouw Quest 1,2 of 3 nachten blijven slapen waarbij alle maaltijden worden verzorgd op basis van jouw dieet wensen. En tijdens jouw verblijf zijn er verschillende dingen die je kan doen, beleven of ervaren.

Jouw Quest heeft geen vast programma. Jij bepaalt wat je doet of niet doet en of je wel of niet met 1 van ons wil praten, overleggen of ervaren. We hebben verschillende mogelijkheden maar het belangrijkste is dat jij met jezelf de “wandeling” maakt. Wij helpen je op weg en ondersteunen je gaande weg.

Wil je meer weten over deze Quest voor Jezelf neem dan contact met ons op. Dit kan via de chat button (rechts onderin) of via een mail (info@bijderodebeuken.nl) of even bellen met 06 419 149 62. Of vul onderstaand formulier in.

Zodra je contact met ons opneemt overleggen we met jou wat voor soort Quest voor jou geschikt kan zijn.

We horen graag van je !

Lara & Hélène

(*) Kosten voor de Quest zijn afhankelijk van het aantal dagen/nachten dat je wil blijven.

(*) We kunnen maximaal 3 mensen per dag ondersteunen. Het kan dus zijn dat je hier helemaal alleen bent of dat er nog 2 anderen aanwezig zijn die hun Quest doen. Je hebt je eigen ruimte dus je slaapt niet bij anderen op een kamer.

(*) Alle genoemde prijzen zijn incl onze ondersteuning, koffie, thee, fris, ontbijt, lunch & diner daar waar van toepassing exclusief Extra’s(zoals bv klankschaal meditatie, aroma of hotstone massage en andere workshops).

1 dag zonder overnachting € 150,-

1 dag met overnachting € 225,-

2 dagen met 1 overnachting € 300,-

3 dagen met  2 overnachtingen € 365,-

(*) Stel hier je vragen over de Quest