Reviews

Lees hier wat onze gasten hebben ervaren !

 

Genieten onder het genot van heerlijke mensen

augustus 19, 2022

Alles was super geregeld. Was er met mijn 2 dochters, die hebben zo genoten. Heerlijke eigengemaakte pizza gegeten. We hebben heerlijk geslapen. In de ochtend heerlijk ontbeten en een pakketje voor onderweg mee gekregen.

Tot in de puntjes goed geregeld. Maar het allerbelangrijkste is dat het voelde als thuis, mijn dochters wilde er namelijk wel wonen. Dus kort om super geslaagd en we gaan zeker nog keer terug. En niet alleen voor de lekkere koffie ☺️

Wendy van Achteren

Een hele week uitstekend verzorgd en ontzorgd!

juni 25, 2022

Nu voor de tweede keer een midweek verbleven bij de rode beuken. Geheel verzorgd en ontzorgd zodat ik in alle rust kon werken aan mijn lectorale rede. Ik verbleef in de kapschuur, een prachtige grote ruimte, grote werktafel, prima internet en flipover en stiften, van alle gemakken voorzien. De maaltijden kwamen altijd op het goede moment en waren gewoon fantastisch. Vers, gezond en heerlijke combinaties en altijd in afstemming. Ook aan versnaperingen tussendoor geen gebrek en de koffie altijd vers. Ik heb genoten van de gastvrijheid, de rust (veel privacy maar Lara en Helene waren wel altijd bereikbaar) de ruimte, de mentale steun, het eten, de cabin, de tuin, de douche en niet te vergeten de omgeving. Een prachtige plek om gewoon te zijn. Lara en Helene zijn twee fantastische mensen en hebben er echt iets moois van gemaakt!

Wietske

Voortreffelijk

april 25, 2022

We hebben een waanzinnig mooi weekend gehad bij de rode Beuken! Veel meer dan een standaard B&B, waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Cooking experience op open vuur is echt geweldig en een aanrader. Veel prive ruimte met alle voorzieningen. Probeer ook zeker eens de klankschalen beleving. De dames Lara en Hélène zijn gastvrije toppers! Wij komen zeker weer terug !

Pascal Keet